Förstasida | Varför Algarve? Arrangemang Objekt att köpa | Objekt att hyra | Om oss | Kontakta oss
Varför anlita oss?Vad kan vi hjälpa till med?Omdömen från deltagare

Vilka arrangemang kan vi hjälpa till med?

Konferens & Kick-off

Vi arrangerar konferenser av olika slag. Det kan vara ett styrelsemöte eller ett ledningsgruppsmöte i företaget eller organisationen där det är viktigt att få träffas ostört. Det kan också vara ett möte med hela personalen av så kallad "kick off"-karaktär, för att känna gemenskap och i annorlunda och spännande miljö samtala och planera inför den nya organisationen eller det kommande arbetsåret.

Studiecirkel

Varför inte förlägga Din studiecirkel i Algarves attraktiva semestermiljö? Steget mellan studierna och semesterupplevelsen behöver inte vara längre än några meter till poolen eller stranden! Vi hjälper till att planera och genomföra allt det praktiska kring den utbildning Du önskar genomföra. Lämna ansvaret för logistiken till oss - Du kan tryggt koncentrera Dig på den pedagogiska kvaliteten!

Sol & Bad

Läget vid Atlantiska oceanen lockar till bad vid olika härliga sandstränder, i Algarve ofta inramade av vackra sandstensklippor som både skyddar mot vindar och skuggar vid stark sol. Låt oss arrangera en veckolång vistelse med besök vid attraktiva stränder med olika karaktärer, där Du och Ditt sällskap kan njuta av sköna havsbad i Atlanten mellan stunder av solbad och avkopplande läsning i skuggan. Vi ansvarar för boende, måltider och transporter.

Golf

Andra arrangemang som vi hjälper till att planera, organisera och genomföra är sammankomster med ett särskilt tema. Algarve är ett av världens bästa golfområden och har för närvarande över 30 golfbanor, varav några tillhör de absolut främsta i världen. Vi kan skräddarsy en vecka med golfupplevelser som passar just Dig och Dina vänner genom vårt samarbete med specialiserade företag och genom våra möjligheter till rabatterade avgifter. Andra eftertraktade temata är historiska sevärdheter, kulturella utflykter, portugisiska vinupplevelser och det portugisiska köket.

Äventyrsupplevelse

Äventyrsupplevelser är ett annat tema. Grotturer med båtar som letar sig in i svårtillgängliga och spännande utrymmen kan väljas för ett par timmar eller en heldag med lunch och strandbesök med badmöjligheter. Djuphavsfiske är ett mycket omtyckt arrangemang i Algarve, och ett av skälen är naturligtvis att havet är så rikt på fiskar att god fiskelycka är vanlig. Och fångsten består sällan av små fiskar! Populära är också fotvandringar i den vackra naturen. Du kan välja mellan utflykter i bergen, i lummig grönska och betagande utsikter, eller utefter olika kustavsnitt, där Atlantens blåa vatten är en alltid lika pålitlig som lockande följeslagare!

Högtidsdag

Du kan också fira högtidsdag eller annan fest i Algarve! Vi lämnar förslag till ett anpassat personligt arrangemang.

Egen Idé

Vi planerar och samordnar Dina önskemål! Kanske har Du och Ditt sällskap ett alldeles eget och mycket speciellt intresse? Låt oss medverka till att genomföra ett arrangemang på detta tema på ett personligt och individuellt sätt.