Förstasida | Varför Algarve? | Arrangemang Objekt att köpa Objekt att hyra | Om oss | Kontakta oss

Sveriges STÖRSTA utbud av bostäder i Algarve!

Sök efter Dina drömmars bostad bland alla dessa objekt - med stor sannolikhet hittar Du flera intressanta objekt med de utrymmen och det läge Du Önskar, till ett pris som är lägre än Du vågat tro!

Vi hjälper Dig sedan att genomföra en säker fastighetsaffär till lägsta möjliga kostnader. Med våra råd och med vår expertis kan Du känna trygghet i varje del av Din affär, från val av objekt över upprättande av kontrakt till överlåtelsen och notering av Dig som ny fastighetsägare hos de portugisiska myndigheterna.

OBS! DU BETALAR INGENTING TILL OSS FÖR VåR MEDVERKAN!

Du kan ställa frågor och få information och råd på svenska, vilket är en stor fördel jämfört med att enbart förhandla med portugisiska fastighetsmäklare på engelska - ett andrahandsspråk både för Dig samt den inhemske mäklaren, vilket kan medföra såväl nyansskillnader som tolkningsproblem, och i värsta fall rena missuppfattningar och missförstånd.

Här hittar Du objekten:

Algarinveste
Century 21
Domus Praia Albufeira
ERA Albufeira
Fatamorgana
Gestalambre
Helder Goncalves
Home Alternative
Miradelf
Mosurb
Nulita da Quinta
Remax Albufeira
Vilagente

5 minuter från Atlantens sandstränder!

Endast ca 5 km - 5 minuter med bil - från Atlantens vågor och härliga stränder ligger den lilla charmiga och centralt belägna byn Ferreiras. Här finns all service, dessutom järnvägsstation och närhet till ett av Algarves största köpcentra - Algarve Shopping. Och motorvägarna till Lissabon och Spanien når man på några minuter. Läget är perfekt: mycket centralt, men lantligt och mycket vackert!

Här kan vi erbjuda 4 hus:

   Condominio Privado Bota (3 hus)
   Tomilhal (1 hus)