Förstasida Varför Algarve? Arrangemang | Objekt att köpa | Objekt att hyra | Om oss | Kontakta oss

Algarve och Albufeira

Mer än 3.000 soltimmar per år

Portugals sydligaste landskap Algarve har mer än 3.000 soltimmar per år, och är en av de solrikaste platserna i Europa. Vintermånaderna i Algarve är som sämre svenska somrar, så det är fullt möjligt att gå till någon av de 100 sandstränderna och bättra på sin solbränna året runt! Algarve är också ett av världens bästa golfområden. Här finns över 30 golfbanor i världsklass att välja bland!

Från Albufeira kan Ni med bil nå över 10 av dessa välkända golfbanor inom ca en halvtimme! Albufeira, den vackra fiskebyn, är nu den mest populära orten på Algarvekusten.
Här finns det mesta! Härliga sandstränder, billiga bra restauranter, barer, klubbar, diskotek, caféer och massor av butiker – allt man önska för en lyckad semester eller ett alternativboende under regniga och blåsiga höstar och mörka, kalla vintrar. Att läsa en bra bok, eventuellt till ett glas gott portvin, i solen på terrassen efter trevlig motion på golfbanan, är ett utmärkt vinteralternativ när Du blivit pensionär!

GATE Advisory vill vara Din port till Portugal

Det är ett fascinerande land som har allt som vi svenskar söker: sol, värme, salta havsbad, goda viner, färska skaldjur, vänliga invånare, historia, kultur och milda vintrar. Men också en omväxlande natur, golfbanor i världsklass, låga priser, demokrati, politisk stabilitet, låg kriminalitet, ingen terrorism, vacker arkitektur och ett stort utbud av lägenheter och fastigheter till låga priser. Ännu.

Men engelsmän, tyskar och holländare har börjat upptäcka Portugal, och särskilt det portugisiska semestermålet framför andra – det charmiga Algarve! Kliv in genom porten till Portugal, låt oss hjälpa Dig att hyra en semesterbostad som passar Dig till utrymme, läge och kostnad, och få en sol- och badsäker semester i landskapet med flest soltimmar i Europa, 100 sköna sandstränder och över 30 golfbanor!

Låt oss sedan medverka till att ge Dig en god investering i Algarve. Lev det goda livet här under tiden Din bostad stiger i värde! Har Du tid och råd att låta bli?