Förstasida | Varför Algarve? | Arrangemang | Objekt att köpa Objekt att hyra Om oss | Kontakta oss

Hyr din drömbostad

Sök efter en bostad som ger just Dig och Din familj/Ditt ressällskap den semester Ni drömt om! Bland alla dessa objekt hittar Du med stor sannolikhet flera intressanta objekt med de utrymmen och det läge Du önskar, till ett pris som är lägre än Du vågat tro!

Vi hjälper Dig sedan att få all den information Du behöver om bostaden, samt att boka och betala för den tid Ni önskar hyra. Vi känner personligen de uthyrare vars objekt vi förmedlar. Med vår erfarenhet av Algarve, våra kontakter och vår kompetens kan Du med våra råd känna trygghet i varje del av Din hyresaffär.

OBS! DU BETALAR INGEN AVGIFT TILL OSS FÖR VÅR MEDVERKAN.

Ändå är vi en viktig partner för Dig. Dels genom att rent praktiskt medverka till hyresaffären, dels genom att Du till oss kan ställa frågor och få information och råd på svenska. Detta är en stor fördel jämfört med att enbart förhandla med portugisiska bostadsuthyrare på engelska – ett andrahandsspråk både för Dig samt den inhemske motparten, vilket kan medföra såväl nyansskillnader som tolkningsproblem, och i värsta fall rena missuppfattningar och missförstånd.

Här hittar Du objekten:

Agostos Estate
Albufeira Rental

Vi har även ett antal privata bostäder med bra lägen och låga hyror. Kontakta oss genom info@algarvehome.se