Förstasida | Varför Algarve? Arrangemang Objekt att köpa | Objekt att hyra | Om oss | Kontakta oss
Varför anlita oss?Vad kan vi hjälpa till med?Omdömen från deltagare

Omdömen från deltagare

"Jag är så nöjd med allting som GATE Advisory ordnat för vår konferens, att jag är beredd att ge högsta betyg! Förberedelserna, vårt boende, utflykterna, den härliga måltiden med portugisiska rätter (och drycker!) samt den mycket personliga service vi fick, är allt sammantaget värt detta mycket höga betyg!"

Barbro Waldvik, konferensdeltagare 2009

"Som VD och ansvarig för företagets konferens i det intressanta Algarve, är jag mycket nöjd med den individuellt anpassade planering av konferensen som vi fick hjälp med av GATE Advisory. Jag uppskattade också den höga kvalitet som arrangemanget höll, och anser att vi fick mycket för våra pengar!"

Jan Wetterholm, VD för AB Geogrund

"GATE Advisorys vilja och ambitioner att ge oss bästa möjliga upplevelse under vår konferens i Algarve är det jag främst vill framhålla, eftersom de lyckades alldeles utmärkt! Jag är också mycket tacksam för all den detaljrika information om orten och omgivningarna som vi fick av Jan och Monica både före och under konferensen."

Birger Fall, VD för Aqua Gallery AB

"Jag tyckte om det program GATE Advisory presenterade för oss, och jag upplevde som mycket positivt det engagemang som Monica och Jan från GATE Advisory visade oss. Det kändes att de ville att allt skulle bli på bästa möjliga sätt!"

Carla Lager, konferensdeltagare 2009